🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Gezondheidscentrum

Medisch Centrum Den Bosch Oost

In Medisch Centrum Den Bosch Oost werken verschillende professionals samen, waaronder: huisartsen, fysiotherapeuten en apotheker. Wij streven ernaar om gezamenlijk de beste zorg aan je te leveren.

Bekijk website

Apotheek Den Bosch Oost

Bij BENU Apotheek Den Bosch-Oost staan ze met veel plezier klaar om je verder te helpen. Je kunt terecht voor vragen en advies over jouw medicijngebruik.

Bekijk website

Fysiotherapie Den Bosch Oost

Onze ervaren en betrokken therapeuten bieden vakkundige fysiotherapeutische zorg. De patiënt wordt steeds meer zelf verantwoordelijk voor zijn gezondheidstoestand. Een optimaal actieve en gezonde leefstijl is belangrijk om je prettig en vitaal te kunnen voelen. Wij kunnen jou daarbij helpen. In onze goed ingerichte praktijk hebben wij uitstekende omstandigheden om jouw behandeldoel te realiseren.

Bekijk website

Buurtzorg

Buurtzorg levert met een klein team van (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden verpleging en verzorging thuis op het moment dat u of uw huisgenoten zorg nodig heeft.

Bekijk website

Ellen Kant Voeding & Leefstijl

Zit je niet lekker in je vel? Door je gewicht last van een verhoogde bloeddruk, cholesterol of bloedsuikerspiegel? Wil je dit doorbreken of juist voorkomen?

Bekijk website

Ergo Vitaal

Wanneer u te maken krijgt met lichamelijke of geestelijke beperkingen staat u voor de uitdaging om te gaan ontdekken wat uw mogelijkheden zijn. Ergo Vitaal kan u daarbij helpen.

Bekijk website

Praktijk voor logopedie volwassenen

Anja Kraan-Veenhof.

Bekijk website

Logopedie kids

Logopedie voor kinderen.

Bekijk website

Podotherapie Hermanns

Al onze podotherapeuten zijn aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in de nieuwste technieken en behandelmethodes (3D-scan, drukmeetplaat). En we werken intensief samen met andere disciplines (zoals fysiotherapeuten en manueel therapeuten enz.) zodat u altijd verzekerd bent van het juiste advies.

Bekijk website

Bij volle maan

Kleinschalige, persoonlijke zorg op maat.

Bekijk website

Slaapapneu Service

Diagnostiek en behandeling van insomnie en slaapapneu zonder wachttijden

Bekijk website